TenTanG Aku

My Photo
Lasykar Langit dan Bumi
I declare myself as an Observer; I love to watch the 'actor' in the real world... Their characters obviously different from one to another... Then I usually questioning myself, do I look like just like them? Maybe I just can't fit to voice what I feel inside, but this is the place where my fingers start to dance (variety dance styles), dance with the musics created by my mind... if I can't reach the stars above us, just let the stars shinning in my page... Here I am a 'lasykar', fight for myself...
View my complete profile

Saturday, August 22, 2009

The Very Best Cendol in Town (err)


heheh ni bukan pasal aku berbuka petang tadi.... tapi suatu ketika dan satu senja...
saja nak promote gambar sikit.... Cendol Haji Wahab!!!

Aku, Ina, Eiyra ngan Apek singgah sebentar ke warong ni... ramai yang puji sedap... so we all pun try ler.... apa lagi... snap2 ler.....

Yang ni Cendol Pulut... Apek order... agak yummy jugak...

Yang ni pulak Cendol Jagung Manis... aku order... tak manis pun hahahaha....

Yang ni Cendol Aiskrim... Eiyra order...okla....huhu

Last kali... ABC Aiskrim... Ina yang order... sedap... huhuhu

so boleh lah kedai ni... nak kata sedap tahap gaban, tak jugak... mungkin bukan selera aku kot... tapi tetap best... sebab lama dah tak makan cendol... ngeeee

Nak tau kat mana tempat ni... meh tengok kat google ni... (wah dapat advertise percuma dari aku) laluan dari LRT wangsa maju ek (kat sri rampai business park) lam map tak siap lagi

0 KriTik:

ViSiT ViA Da LiNe