TenTanG Aku

My Photo
Lasykar Langit dan Bumi
I declare myself as an Observer; I love to watch the 'actor' in the real world... Their characters obviously different from one to another... Then I usually questioning myself, do I look like just like them? Maybe I just can't fit to voice what I feel inside, but this is the place where my fingers start to dance (variety dance styles), dance with the musics created by my mind... if I can't reach the stars above us, just let the stars shinning in my page... Here I am a 'lasykar', fight for myself...
View my complete profile

Monday, August 24, 2009

Bukit Belachan

Entry ni sempena mengisi masa sebelum pergi ke bazaar... huhuhu... khamis lepas... aku, Ina, Eiyra, As ngan Apek gi mandi manda kat Ampang.... maklumlah bulan puasa tak elok nak gi mendi manda kat waterfall ekekeke.... actually hari tu kita orang plan last minit... cari tempat pun last minit... mula2 ingat nak mandi kat sungai Gabai.... tapi jauh sangat... we decide pergi ke ampang je lah.... macam biasa lah... eiyra menjadi GPS kita orang... hehehehe

Seperti biasa, aku sentiasa excited bila nak pergi waterfall ni... tapi agak mengecewakan, sebab tak ada yang menarik sangat kat tempat ni... air dia pulak tak jernih... nak kata lepas hujan, tak ada lah pulak.... dan jugak tak banyak 'air terjun bertingkat'... tempat berenang ada lah.... akan tapi akan ada lah rasa gatal2 pas tuh... nasib ladies2 ni ada bawa shampoo dan body shampoo... hehehehe

so apa lagi, snap2.... atas permintaan... tidak banyak gambar akan disiarkan... atas sebab2 yang tidak dapat dielakkan... wakkkakakaaka

Gambar time baru sampai.... apek xde lam gambar sebab jalan lembab hehehe

Ni lah si apek... bajet lah air tu dalam... hahahahaha

Errrr gambar yang kat belakang aku mesti di censored atas permintaan... aku nk tunjuk 'kejernihan' air tu jer' ewwww...

Sesi bershampooo...... tak pedih kan mata..... hahahahaaha

Lagi sesi menggayakan rambut hahahahaha

0 KriTik:

ViSiT ViA Da LiNe