TenTanG Aku

My Photo
Lasykar Langit dan Bumi
I declare myself as an Observer; I love to watch the 'actor' in the real world... Their characters obviously different from one to another... Then I usually questioning myself, do I look like just like them? Maybe I just can't fit to voice what I feel inside, but this is the place where my fingers start to dance (variety dance styles), dance with the musics created by my mind... if I can't reach the stars above us, just let the stars shinning in my page... Here I am a 'lasykar', fight for myself...
View my complete profile

Tuesday, August 18, 2009

Puasa

Hanya beberapa hari lagi kita akan melangkah ke bulan Ramadhan... sayu je hati bila ramai member2 cakap first day puasa nak bersama2 family(baru puasa, lom raya)... kalau lah aku boleh balik ke kampung halaman kan seronok...

sobs sobs sobs....

"......dalam dingin subuh, hati ku terusik...."

(apa kes lagu raya plak yang kuar ni?? isk isk isk)

apa2 pun marilah persiapkan diri untuk berpuasa tahun ni.... Bersedia atau tidak, BOLOS SAJA DINDING ITU!!!!!!!!!!!!

0 KriTik:

ViSiT ViA Da LiNe