TenTanG Aku

My Photo
Lasykar Langit dan Bumi
I declare myself as an Observer; I love to watch the 'actor' in the real world... Their characters obviously different from one to another... Then I usually questioning myself, do I look like just like them? Maybe I just can't fit to voice what I feel inside, but this is the place where my fingers start to dance (variety dance styles), dance with the musics created by my mind... if I can't reach the stars above us, just let the stars shinning in my page... Here I am a 'lasykar', fight for myself...
View my complete profile

Saturday, August 8, 2009

Setem


Kata nak berehat, tapi last2 aku post jgak entry... nak cerita pasal setem... bukan pasal hobi aku yang dulu kala ni... tapi pasal filem setem... aku sebenarnya kurang melihat filem melayu di pawagam... tapi kali ni aku aku mendesak untuk menonton... dan title yang aku pilih, 'SETEM'... cerita Khabir Bhatia ni memang menarik, tak sia2 aku menonton... agak tergelak besar jugak aku... aku taknaklah spoiled mood bagi yang belom tengok... so aku tak cerita apa isi kandungannya.... cuma i like gabungan watak dalam cerita ini...

hehehe dan aku nak tanya, does it sounds alike?

Justin Timberlake = Just Don't Be Late

2 KriTik:

flip said...

best kan crite nh,,huhu

Lasykar Langit dan Bumi said...

memang best pun tak rugi kalau tengok...

ViSiT ViA Da LiNe