TenTanG Aku

My Photo
Lasykar Langit dan Bumi
I declare myself as an Observer; I love to watch the 'actor' in the real world... Their characters obviously different from one to another... Then I usually questioning myself, do I look like just like them? Maybe I just can't fit to voice what I feel inside, but this is the place where my fingers start to dance (variety dance styles), dance with the musics created by my mind... if I can't reach the stars above us, just let the stars shinning in my page... Here I am a 'lasykar', fight for myself...
View my complete profile

Wednesday, November 24, 2010

If perfect is What ur Searching Then Just stay The Same

Just The Way You Are - Bruno Mars

Oh her eyes, her eyes
Make the stars look like they're not shining
Her hair, her hair
Falls perfectly without her trying

She's so beautiful
And I tell her every day

Yeah I know, I know
When I compliment her
She wont believe me
And its so, its so
Sad to think she don't see what I see

But every time she asks me do I look okay
I say

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

Her nails, her nails
I could kiss them all day if she'd let me
Her laugh, her laugh
She hates but I think its so sexy

She's so beautiful
And I tell her every day

Oh you know, you know, you know
Id never ask you to change
If perfect is what you're searching for
Then just stay the same

So don't even bother asking
If you look okay
You know I say

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

The way you are
The way you are
Girl you're amazing
Just the way you are

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

---------------------------------------------

This lyrics sangat2 inspired aku, bukan sebab aku bajet jadi perempuan yang kena puji itu, atau feeling2 punya suara macam Bruno Mars. Tapi the sentence keep motivating me to believe in myself... I quote it again;

Id never ask you to change
If perfect is what you're searching for

Then just s
tay the same

p/s: aku tetap konfiden update blog dari komputer opis, why? because I'm amazing, just the way I am (^_^)v

Tuesday, November 16, 2010

Esok mau buat apa

Salam Aidiladha... [Dengan confident aku update blog dari komputer opis hahaha]

Apa plan korag untuk raya aji sok?? perghhh mesti ada yang dah balik kampung kan... dah siap2 barang nak raya... of course ler aku jeles, sebab aku tak balik kampung pun... ni dah tahun ketiga aku tak balik kampung untuk raya aji... tapi no hal lah, kalau raya puasa merasa jugak aku menangis kot hahahaha...

Tahun aku tak tahu nak buat apa, but one of my friends ada ajak datang rumah sok, yeayyy makan2!!... maybe tu je lah program aku sok...

Sebelum ni memang ada yang ajak aku balik kampung dorang, tapi ye fulus tiada... raya kat KL je la... huhu

Sekian je lah post aku kali ni, takde idea dah nak suruh jari aku ni menari. Selamat Hari Raya yer...

Saturday, November 6, 2010

Tentang Aku dan Bukannya Kaw

Salam semua.... [perghhh macamla ramai orang baca blog aku ni]

Aku ada 2 stories... [tapi aku simpansatu untuk minggu depan hak3]

Meh aku citer benda yang xde pekdah tapi syok woooo hahaha adakah kamu punya facebook?? Aku? mestilah ada hehe dan jika kamu punya facebok, pasti kamu melihat ada banyak [sangat] application dalam social network itu. Ada games, quiz etc.

Games aku adalah jugak cuba [bukan farmville ye, belom cukup gigih lagi haha] setakat main bejewelled blitz sajork hahaha

Pastuh adalah jugak application lain. 'Siapa anda dalam citer Heroes', 'Watak anda dalam DOTA-All Star' etc. Tadi aku baru cuba satu application 'which of the 7 elements are you?'. Resultnya:

~ Shadow ~
You tend to be by yourself, but you love to be around people. You feel the need to protect those around you. When Threatened you don't defend, just wait silently for their attack. You feel at home in the darkness. You are misunderstood, and at first glance some might think you are a bad person, or mean, but your heart is pure. People have a hard time looking in your eyes, your gaze is intense and they feel as if your burning through their soul. Those who know you love you, but any are afraid when your angry.

Merujuk perkara yang di atas; ayat pertama & kedua tu kira betol lah. No 3 tu kureng tepat, selalunya aku dulu yang belasah sapa2 yang kaco aku [hahaha yeye o jer]. yang lain tu boley la kot.

Kadang2 ada tepatnyer benda ini, tapi harus diingat jangan percaya 100% benda2 camni okeyh! Untuk motivasi diri okla, nak tengok kelemahan yang kita leh baiki. Lebih kurang cam horoskop jugaklah kiranya tapi dah lama sangat aku xbaca horoskop huhu

Oh ya, thanks encik Google for lovely pics

ViSiT ViA Da LiNe