TenTanG Aku

My Photo
Lasykar Langit dan Bumi
I declare myself as an Observer; I love to watch the 'actor' in the real world... Their characters obviously different from one to another... Then I usually questioning myself, do I look like just like them? Maybe I just can't fit to voice what I feel inside, but this is the place where my fingers start to dance (variety dance styles), dance with the musics created by my mind... if I can't reach the stars above us, just let the stars shinning in my page... Here I am a 'lasykar', fight for myself...
View my complete profile

Tuesday, August 25, 2009

Alhamdulillah


Inilah entry aku yang ke seratus.... macam tak percaya je... dah banyak aku post ye (walaupun banyak yang mengarut...) hehehe journal aku lah katakan.... ikut suka jari aku ler...

Entry yang ke seratus ni aku nak update jugak pasal info lain.... selama aku berblog, saat ini aku dah follow 70 blog yang lain... (baca tak baca, korang tak payah ambil tahu hehehe).... dan pada masa yang sama ada 26 followers blog aku ni, terima kasih tak terhingga kerana sudi follow walaupun tak baca hehehe

Dulu aku tak pernah terfikir nak tulis blog ni.... ada jugak perasaan takut... tapi bila aku membaca blog2 lain, aku jadi bersemangat nak punya blog sendiri..... Insya Allah... blog ni akan aku perbaiki from time to time okay......

Mood Lasykar = Happy (^_^)v

2 KriTik:

fahruzzaman.Ismail said...

tahniah....heeeee

Lasykar Langit dan Bumi said...

tq2... semangat berblogging hadir dari blog2 anda semua.... hehehe

ViSiT ViA Da LiNe