TenTanG Aku

My Photo
Lasykar Langit dan Bumi
I declare myself as an Observer; I love to watch the 'actor' in the real world... Their characters obviously different from one to another... Then I usually questioning myself, do I look like just like them? Maybe I just can't fit to voice what I feel inside, but this is the place where my fingers start to dance (variety dance styles), dance with the musics created by my mind... if I can't reach the stars above us, just let the stars shinning in my page... Here I am a 'lasykar', fight for myself...
View my complete profile

Wednesday, April 27, 2011

Blog ooo Blog


Aku x update blog xper... xde org baca sgt pun...
tapi korang dua jangan nak x update...
nanti ilang seri blogger...

Sunday, April 17, 2011

Pertanyaan


Sebelum aku memulakan bicara... pertanyaan & pernyataan ini terngiang di benakku. mahu bertanya tapi tak berjawab. mahu berbincang takut hasilnya HAMPEH

Tidur?

Declaration?

Cincin?

Rantai?

Jujur?

SMS?

Kredit?

Wang?

External?

Internet?

PR?

Skandal?

Bowling?

Bola Tampar?

Cuti?

Penang?

Kalau ikutkan hati, malas nak bukak story, but u insist... so I guess why not, since I know u read my blog... rasa2 lah kan... apa benda la yg berkaitan dengan benda2 kat atas? for sure u xjawab kan, because u prefer to diam jer.

p/s: nanti aku sambung entri ni khas for you... yes for u

Tuesday, April 5, 2011

Freedom


Dah xde tempat dh untuk aku lepaskan semuanya... hanya kat blog je dapat dah, sebab xramai yang baca hehe...

Jika dulu aku leh lepaskan rasa dekat Facebook, rasa hepi, sedeyh, xpuas hati, semua la.... tapi kini ada saja yang memerhati dan menyelidiki... aku katakan ini, disangka nya begitu... aku sampaikan pada dia, orang lain pulak yang terasa... adoi...

Lepas tuh, aku disogok menggunakan twitter.... agak berkira2 untuk aku mulakan... namun aku seronok plak ber twit2.. akan tetapi, itu bukan untuk satu jangka masa yang panjang.. aku pasti..

Now where is my freedom?!!!

ViSiT ViA Da LiNe