TenTanG Aku

My Photo
Lasykar Langit dan Bumi
I declare myself as an Observer; I love to watch the 'actor' in the real world... Their characters obviously different from one to another... Then I usually questioning myself, do I look like just like them? Maybe I just can't fit to voice what I feel inside, but this is the place where my fingers start to dance (variety dance styles), dance with the musics created by my mind... if I can't reach the stars above us, just let the stars shinning in my page... Here I am a 'lasykar', fight for myself...
View my complete profile

Sunday, May 2, 2010

Anda & Coklat

Sori lama dah ku tinggalkan blog ni... busy sikit... but thanks to Eddie kerana mengingatkan aku tentang blog ini... aku start dengan benda yang simple dulu ye...
aku terbaca artikel tentang personality quiz... let's go guy!!!

Rahsia Personaliti Disebalik Coklat

Pilihan warna coklat anda:
a) White Choc
b) Dark Choc
c) Semua kaler or Mix

Aku pilih Dark Choc >>> Golongan ini berpandangan jauh. Pandangan & cadangan yg dikemukakan selalunya 'up-to-date'. Anda sentiasa berusaha untuk tampil lain dari yang lain. Selain itu, golongan ini juga gemar mengumpul barang-barang pemberian orang. (Aku stuju ngn ayat kedua ngn ayat ketiga)

Kandungan coklat pulak:
a) Almond
b) Karamel cair
c) Hazelnut
d) Kacang Tanah

Aku pilih Karamel Cair>>> Anda seorang yang percaya pada kemampuan diri sendiri. Tanpa banyak bicara, semua tugasan yang perlu diselesaikan pasti berjaya direalisasikan dengan baik. Selain itu, anda juga seorang yang murah hati serta gemar berbelanja dan gemar menawar diri untuk membuat kerja2 amal. Anda juga dikategorikan antara individu yang rambang mata terutama ketika membeli belah. (biasa last minute d best result haha. bukan setakat time beli belah rambang mata kah3)
Bentuk Coklat Camner:
a) Bulat
b) Kotak

Aku pilih Kotak>>> Setia, gemar merendah diri dan romantis adalah sifat golongan ini. Kerana sikap romantis itu. tidak hairanlah pasangan anda akan setia di sisi. Anda juga memiliki daya konsenstrasi tinggi dalam bekerja dan sentiasa berusaha untuk mempertingkatkan lagi wawasan diri. Tetapi sekiranya ada konflik melanda, anda terlalu mudah melatah! Adakalnya anda seakan cuba lari dari berhadapan dengan masalah dan tiada inisiatif untuk cuba menyelesaikannya. (memang selalu rendah diri, sebab aku rendah huhu, bab konflik tu 90% aku stuju)
Apa jadi dengan pembungkus coklat?:
a) Direnyuk
b) Dilipat
c) Dibentuk Bola
d) Dikoyak

Aku pilih Direnyuk>>> Anda tergolong antara individu yang tidak suka terlibat dalam masalah cinta. Fikiran anda yang sering berkecamuk membuatkan sukar untuk memberikan konsenstrasi terhadap sesuatu perkara. Tidak hairanlah jika pasangan anda sering mengeluh dengan sikap anda itu. (motif? kat atas cakap aku lain, pas tu lain plak)

pendapat aku tentang kuiz ni... patutnya lagi banyak option jawapan untuk dipilih... especially kat kandungan coklat ngn bentuk coklat (maybe xde idea dah kot huhuhu)

p/s: pilihan yang lain saja aku tak highlight... tak kaitan ngan aku huhu tapi nak gak sila contact saya k...& gambar2 aku mintak dari encik Google...

ViSiT ViA Da LiNe