TenTanG Aku

My Photo
Lasykar Langit dan Bumi
I declare myself as an Observer; I love to watch the 'actor' in the real world... Their characters obviously different from one to another... Then I usually questioning myself, do I look like just like them? Maybe I just can't fit to voice what I feel inside, but this is the place where my fingers start to dance (variety dance styles), dance with the musics created by my mind... if I can't reach the stars above us, just let the stars shinning in my page... Here I am a 'lasykar', fight for myself...
View my complete profile

Sunday, August 2, 2009

iCon

Hari ni aku singgah kejap dekat taman kat belakang KLCC tu.... sebab kat situ ada gathering para iConians... apa itu iConians???(bukan bunian lah) nak tahu lebey lanjut silalah bertanya dengan Abang Djebat....

tadi aku terlewat sangat ke sana, sebab aku dari Klang and Shah Alam... ada festival buku... daripada aku tak datang langsung, baik aku tunjuk muka sekejap.... hehehe thanks iCon Mumu for introducing me to all iConians yang hadir... and to Abang Djebat jugak yang alert tentang kehadiran aku...

next time i will join you guys for sure (^_^).... dan so far aku join iCon KL...
Focus gambar cam kat Menara tu, niat aku nak amik gambar iConians kat depan tu jer... hehe

0 KriTik:

ViSiT ViA Da LiNe