TenTanG Aku

My Photo
Lasykar Langit dan Bumi
I declare myself as an Observer; I love to watch the 'actor' in the real world... Their characters obviously different from one to another... Then I usually questioning myself, do I look like just like them? Maybe I just can't fit to voice what I feel inside, but this is the place where my fingers start to dance (variety dance styles), dance with the musics created by my mind... if I can't reach the stars above us, just let the stars shinning in my page... Here I am a 'lasykar', fight for myself...
View my complete profile

Sunday, August 23, 2009

Buka Puasa...

Apa2 pun kita layan video ni dulu... yeay!!!!!



Biasa kalau first daypuasa, mesti best dapat berbuka dengan family... ada yang sangggup balik kampung.... kena pulak tahun ni puasa start hari sabtu.... tapi rilek jer puasa kat 'hostel' ni... seperti tahun lepas juga... tahun ni masih serupa.... dan kebiasaannya first day puasa, bermacam2 juadah yang orang beli (tapi kadang2 tak jamah pun).... aku pulak tahun ni sikit jer juadahnyer... kalau kat kampung maybe la.... aku berbuka dengan kurma dan air oren jer... air oren beli kat bazar (padahal ada pati kat lam peti ais tu)... kurma pulak dapat dari pemberian embassy of Saudi Arabia... Alhamdulillah.........

Kat Bazaar Ramadhan petang tadi... tak ramai kan... sebab nak waktu berbuka hehehee

Kurma dari Arab Saudi tu....

2 KriTik:

afzai.nizam@yahoo.com said...

Salam Ramadan..Selamat berposa berbuka & bersahur dari kami http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/
kami dah lama tak berkunjung .. sorry ye banyak kerja.. tapi wow banyak entry baru ko ni ye,..aku sdg baca ni

Lasykar Langit dan Bumi said...

makseh2.... rajin benor jenguk blog hamba yg xseberapa ni.......

ViSiT ViA Da LiNe