TenTanG Aku

My Photo
Lasykar Langit dan Bumi
I declare myself as an Observer; I love to watch the 'actor' in the real world... Their characters obviously different from one to another... Then I usually questioning myself, do I look like just like them? Maybe I just can't fit to voice what I feel inside, but this is the place where my fingers start to dance (variety dance styles), dance with the musics created by my mind... if I can't reach the stars above us, just let the stars shinning in my page... Here I am a 'lasykar', fight for myself...
View my complete profile

Monday, June 29, 2009

Jawab Tag, Dapat Award...


Err kena lagi nak menjawab soalan2 tag ni... by the way Mr Robinhood, menjawab lah jugak aku ni....

Setiap blogger mesti menyatakan 10 "AUTA" diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya :

Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda...


Fakta yang Auta about Lasykar....
1. Seorang yang panas baran, tidak boleh ditegur sedikit terus nak melenting....
2. Seorang yang berbadan sasa, berwatakan menarik (ala Brad Pitt) hahaha....
3. Mempunyai sebuah kereta kembara kaler hitam yang menjadi teman setiap petang...
4. Pernah mewakili negeri untuk pertandingan bercerita dongeng SeMalaysia.....
5. Berdarah kacukan Scotland-Norway (sebelah makcik) hehe....
6. Suka makan petai dan jering (lebih2 lagi kalau makan mentah)...
7. Menghabiskan waktu petangnya dengan aktiviti sukan setiap hari (sekurang2nya jogging)...
8. Selalu bertukar no telefon (kerana malas nak top-up) hahaha....
9. Mempunyai ramai kekasih hati (kira buaya jugaklah).....
10. Tidak gemar tidur (membazir masa) huhuhu....

taknak list lah nama blogger2... nanti ada yang kecik ati lak hahaha so sapa rasa2 yang membaca or terbaca blog ni, silakan lah untuk mendapat award ini ye.... hehehe (aku punyer blog kan...)

Saturday, June 27, 2009

Who is Michael Jackson?


Let us share bit info of late MJ…

Michael Joseph Jackson was born August 29, 1958(Gary, Indiana, United States)

He was a singer, songwriter, record producer, arranger, dancer, choreographer, actor, author, businessman, financier and philanthropist.

This time I want to write about what MJ has done in his life as a human (philanthropist). He has spent his time and donates money to a wide range of charities. Sometimes, he secretly visited the sick children as not to earn publicities of his career. Yet, he was listed in Guiness Book world of Record(2000 edition) as the ‘Most Charities Supported by a Pop Star’. These are the lists of charity organizations he had supported (in terms of monetary donation or participating in silent auction)

  • AIDS Project L.A.
  • American Cancer Society
  • Angel Food
  • Big Brothers of Greater Los Angeles
  • BMI Foundation, Inc.
  • Brotherhood Crusade
  • Brothman Burn Center
  • Camp Ronald McDonald
  • Childhelp U.S.A.
  • Children's Institute International
  • Cities and Schools Scholarship Fund
  • Community Youth Sports & Arts Foundation
  • Congressional Black Caucus (CBC)
  • Dakar Foundation
  • Dreamstreet Kids
  • Dreams Come True Charity
  • Elizabeth Taylor Aids Foundation
  • Juvenile Diabetes Foundation
  • Love Match
  • Make-A-Wish Foundation
  • Minority Aids Project
  • Motown Museum
  • NAACP
  • National Rainbow Coalition
  • Rotary Club of Australia
  • Society of Singers
  • Starlight Foundation
  • The Carter Center's Atlanta Project
  • The Sickle Cell Research Foundation
  • Transafrica
  • United Negro College Fund (UNCF)
  • United Negro College Fund Ladder's of Hope
  • Volunteers of America
  • Watts Summer Festival
  • Wish Granting
  • YMCA - 28th Street/Crenshaw

There are others social responsibilities done by MJ but enough not to issue it to the public as it is the sincerity of a person to do it. Rest in peace MJ….

Will You Be There

Hold Me
Like The River Jordan
And I Will Then Say To Thee
You Are My Friend

Carry Me
Like You Are My Brother
Love Me Like A Mother
Will You Be There?

Weary
Tell Me Will You Hold Me
When Wrong, Will You Skold Me
When Lost Will You Find Me?

But They Told Me
A Man Should Be Faithful
And Walk When Not Able
And Fight Till The End
But I'm Only Human

Everyone's Taking Control Of Me
Seems That The World's
Got A Role For Me
I'm So Confused
Will You Show To Me
You'll Be There For Me
And Care Enough To Bear Me

(Hold Me)
(Lay Your Head Lowly)
(Softly Then Boldly)
(Carry Me There)

(Lead Me)
(Love Me And Feed Me)
(Kiss Me And Free Me)
(I Will Feel Blessed)

(Carry)
(Carry Me Boldly)
(Lift Me Up Slowly)
(Carry Me There)

(Save Me)
(Heal Me And Bathe Me)
(Softly You Say To Me)
(I Will Be There)

(Lift Me)
(Lift Me Up Slowly)
(Carry Me Boldly)
(Show Me You Care)

(Hold Me)
(Lay Your Head Lowly)
(Softly Then Boldly)
(Carry Me There)

(Need Me)
(Love Me And Feed Me)
(Kiss Me And Free Me)
(I Will Feel Blessed)

[Spoken]
In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
In My Trials
And My Tripulations
Through Our Doubts
And Frustrations
In My Violence
In My Turbulence
Through My Fear
And My Confessions
In My Anguish And My Pain
Through My Joy And My Sorrow
In The Promise Of Another Tomorrow
I'll Never Let You Part
For You're Always In My Heart.

Friday, June 26, 2009

Michael Jackson dead at 50...


I'm totally surprise about it..(but kematian boleh tiba bila2 jer kan) sedikit info pasal MJ;

..........Michael Joseph Jackson was born Aug. 29, 1958........

'He was perhaps the most exciting performer of his generation, known for his backward-gliding moonwalk, his feverish, crotch-grabbing dance moves and his high-pitched singing, punctuated with squeals and titters. His single sequined glove, tight, military-style jacket and aviator sunglasses were trademarks, as was his ever-changing, surgically altered appearance.' MJ died at UCLA Medical Center after being stricken at his rented home in Holmby Hills. Paramedics tried to resuscitate him at his home for nearly three-quarters of an hour, then rushed him to the hospital, where doctors continued to work on him.

Video klip MJ sarat dengan cerita, so kita akan mendengar lagu sambil menonton cerita kala melihat clip videonya (tak seperti video klip artis2 lain ya) klip videonya saja mampu mengambil masa 10 minit sekurang2nya untuk ditayangkan (tak apa, i like it).... kalau tak silap another group of band doing the same nowadays (buat video klip panjang2)... that is 30 seconds to mars (tak caya? cek kat youtube) yang lain aku tak tahu.....

MJ jugak popular dengan lagu nya yang selalu menyampaikan mesej 'save the world' (kalau version Malaysia, kira cam Zainal Abidin lah tu hehe)... Yup, I like most of his song....

Karier hidup MJ menjadi 'serabut alam' setelah dilanda pelbagai kontroversi, terutama tuduhan mencabuli kanak2 dibawah umur (ada ker kanak2 atas umur?? hahaha) dan perwatakan, personal appearance MJ selalu menjadi ikutan (sehingga menjadi watak 'wajib' dalam filem2 Eropah seperti scary movie)


Lagu & video yang aku tak leh lupa sampai sekarang Black or White... sungguh menggamit kenangan... meh kita dengar dan hayati jap... (jap ajer... yang kat belakang2 tu tak yah tengok pun takpe)

video

Black Or White

I Took My Baby
On A Saturday Bang
Boy Is That Girl With You
Yes We're One And The Same

Now I Believe In Miracles
And A Miracle
Has Happened Tonight

But, If
You're Thinkin'
About My Baby
It Don't Matter If You're
Black Or White

They Print My Message
In The Saturday Sun
I Had To Tell Them
I Ain't Second To None

And I Told About Equality
An It's True
Either You're Wrong
Or You're Right

But, If
You're Thinkin'
About My Baby
It Don't Matter If You're
Black Or White

I Am Tired Of This Devil
I Am Tired Of This Stuff
I Am Tired Of This Business
Sew When The
Going Gets Rough
I Ain't Scared Of
Your Brother
I Ain't Scared Of No Sheets
I Ain't Scare Of Nobody
Girl When The
Goin' Gets Mean

[L. T. B. Rap Performance]
Protection
For Gangs, Clubs
And Nations
Causing Grief In
Human Relations
It's A Turf War
On A Global Scale
I'd Rather Hear Both Sides
Of The Tale
See, It's Not About Races
Just Places
Faces
Where Your Blood
Comes From
Is Where Your Space Is
I've Seen The Bright
Get Duller
I'm Not Going To Spend
My Life Being A Color

[Michael]
Don't Tell Me You Agree With Me
When I Saw You Kicking Dirt In My Eye

But, If
You're Thinkin' About My Baby
It Don't Matter If You're Black Or White

I Said If
You're Thinkin' Of
Being My Baby
It Don't Matter If You're Black Or White

I Said If
You're Thinkin' Of
Being My Brother
It Don't Matter If You're
Black Or White

Ooh, Ooh
Yea, Yea, Yea Now
Ooh, Ooh
Yea, Yea, Yea Now

It's Black, It's White
It's Tough For You
To Get By
It's Black , It's White, Whoo

It's Black, It's White
It's Tough For You
To Get By
It's Black , It's White, Whoo

Thursday, June 25, 2009

Selamat Pengantin Baru...

actually they all kahwin 12 June 2009, sanding 14 June 2009... damn hate bila aku tak dapat attend majlis dorang.... my bestfriends from school.... sedeyh dowh ari tuh... kena pulak majlis korang tu disambut dengan meriah.... adusss how i wish aku balik kampung that day....

dua insan ni aku kenali dari zaman sekolah... memang ku ketahui kisah cinta kamu... malah kedua2 kamu adalah sahabat baik ku.... hubungan yang tercipta dari tingkatan 2 akhirnya sampai ke jinjang pelamin... betullah, kalau dah jodoh tak ke mana.... apa2 pun.... aku sebagai sahabat korang sentiasa mendoakan kalian bahagia buat selama2nya (I believe you all tau kan...)

to Zaidy, be a good husband okey, jaga Nady elok2... and to Nadia, jadi wife yang solehah, jaga makan minum Jedi...

Gambar time akad nikah - credit to Siti Aminah for the pic...

On the wedding day (dah macam wedding of the year hehe)- pic by Siti Aminah

p/s: makin gemuklah ko jedi, makin berserilah ko nady kah3

Finish Exam....

*pinjam gambar jap, nanti tukar lain hehehe

Supposely aku tulis kat blog petang semalam, tapi hujan lebat disertai kilat sabung menyabung, guruh pun turut menyanyi semalam... so i decide nak tulis time malam jer lah (kalau hujan dah berhenti lah....)

akan tetapi, aku tertido dengan awal nya.... maka aku pun tidak melayari internet malah tidak pun aku menyentuh LappyTor... fuhhh.. sori Yani tak join online semalam, tertido sampai pagi.... hehehe

sambung balik tujuan aku nak post entry kali ni... officially semester sudah berakhir!! YEAY!!!! semalam last paper yang kita orang amik (strategic management).... happy2 jugak tapi result?? ui no komen, wait and see jer lah..... huhu

p/s: sori mr Ridz, paper strategic management takleh nak jawab... masuk exam tetibe jer blank... sori2 (soklan tak menepati kehendak jawapan saye hehehhee)

Tuesday, June 23, 2009

She wants to walk...


Nur Farisza.... aku panggilnya dengan nama nono hehehe baby yang aku sempat jaga sewaktu usia nya baru 3 hari.... miss her... dengar cerita dari emaknya tadi, dah start nak bertatih....
lepas ni pasti jadi jaguh pecut negara wakakaka i miss you nono.....

video

her mama's voice, out of pic i guess hehehe

Latest of Nono..... miss ur smile dear........

Sunday, June 21, 2009

People Say....

'Hujan Emas Di Negeri Orang, Hujan Batu Di Negeri Sendiri....'

ever heard about this before? (yah, i know, peribahasa tu tak habis, cari sendiri okey) what does it mean eh??? dulu time aku sekolah rendah, i wish that i can taste the 'gold'... ye lah kan, kemewahan sapa yang nak tolak... tapi semakin aku melangkah dalam arena perjuangan ini, makin aku fahami maksudnya... no need for a philosopher to tell me what is that mean... i learned all by myself... ya, negeri aku sendiri MUNGKIN tak menjamin kemewahan (mungkin lagi mewah kot) tetapi 'hujan batu' itulah yang banyak mengajar erti hidup.... 'hujan batu' itulah mendidik aku menjadi sapa aku sekarang... sakit?? sudah semestinya, hidup sapa yang tak pernah sakit..... 'hujan emas' memang membutakan mata, memekakkan telinga kita tentang azali kehidupan, tapi itulah yang sering dikejar... namun harus diingat, 'hujan emas' itu di negeri orang.... lagi perit sekalipun dapat rasa kilauan emas itu...

'Di Mana Bumi Dipijak, Di Situ Langit Dijunjung'

orang kata, kalau berada kat tempat orang, kena respek budaya dan cara hidup kat situ....jangan nak tunjuk 'hero' kalau kat tempat orang betul tak? (betol3)... tapi takkan sebab aku 'pijak' kat 'bumi' orang, orang 'bumi' tu sewenang2nya nak pijak aku???!! aku tahu aku duduk merantau... aku respek (bukan mempersetujui) kat budaya dan cara hidup kat sini (walaupun buruk) sebab aku tahu aku bukan di halaman rumah aku, di serambi tanah tumpahku... tetapi kenapa payah sangat orang kat sini nak respek aku bila datang bertandang rumah aku??? apa ko ingat ko budak kl jadi ko berkuasa seluruh kl???!!! Bumi ni tak sapa2 punya okey, it belong to ALLAH.... jangan kau fikir kau kuat bila ko di tempat sendiri, bila kau ada pengikut, bila kau ada kekayaan... try to fight me (the little boy who knows nothing)... you'll end it with regret, for DAMN sure! i might lose, but my double-edge won't... beside, i have faith in Islam (maybe more than you think you have)...

p/s: entah apa lah yang aku merepek ni.... tak paham cerita aku?, takyah paham... aku saja jer nak merapu merapundem kat sini... nama pun dah blog a.k.a online diary... so lepas tension lah kan..... (^_^)v

Saturday, June 20, 2009

Easier to Run

Tension is building inside steadily
(Everyone feels so far away from me)
Heavy thoughts forcing their way out of me
(Trying not to break but I’m so tired of this deceit)
(Every time I try to make myself get back up on my feet)
(All I ever think about is this)
(All the tiring time between)
(And how trying to put my trust in you just takes so much out of me)
from the inside - Linkin Park


Easier to Run

video

It's easier to run
Replacing this pain with something numb
It's so much easier to go
Than face all this pain here all alone

Something has been taken from deep inside of me
The secret I've kept locked away no one can ever see
Wounds so deep they never show they never go away
Like moving pictures in my head for years and years they've played

(If I could change I would take back the pain I would)
(Retrace every wrong move that I made I would)
(If I could stand up and take the blame I would)
(If I could take all the shame to the grave I would)
(If I could change I would take back the pain I would)
(Retrace every wrong move that I made I would)
(If I could stand up and take the blame I would)
(I would take all my shame to the grave)

It's easier to run
Replacing this pain with something numb
It's so much easier to go
Than face all this pain here all alone

Sometimes I remember the darkness of my past
Bringing back these memories I wish I didn't have

Sometimes I think of letting go and never looking back
And never moving forward so there'd never be a past

(If I could change I would take back the pain I would)
(Retrace every wrong move that I made I would)
(If I could stand up and take the blame I would)
(If I could take all the shame to the grave I would)
(If I could change I would take back the pain I would)
(Retrace every wrong move that I made I would)
(If I could stand up and take the blame I would)
(I would take all my shame to the grave)

Just washing it aside
All of the helplessness inside
Pretending I don't feel misplaced
It's so much simpler than change

It's easier to run
Replacing this pain with something numb
It's so much easier to go
Than face all this pain here all alone

It's easier to run
(If I could change I would take back the pain I would)
(Retrace every wrong move that I made)
It's easier to go
(If I could change I would take back the pain I would)
(Retrace every wrong move that I made I would)
(If I could stand up and take the blame I would)
(I would take all my shame to the grave)


Friday, June 19, 2009

Useless Life

Dalam hidup aku yang serba bermasalah ini, tak pulak aku sangka musibah datang bertubi2.... hampir saja ku mengalah... is this the path that i choose to live with...? I dont know... last night, i was crying (i'm not ashamed to tell you guys)... the burden is become too heavy for me... insan sekecil ini nak merangkak pun payah, inikan pulak nak berlari.... i feel so useless right now... tadi jawab final examination dalam keadaan yang stress.... i don't know what it would be... God please help me... i'm drowning....

Wednesday, June 17, 2009

Exam o Exam

17 of June 2009.... Jeng3... first paper to attempt.... fuhhh leh jawab ker tak?? hehehe tengok ler nanti... sepatutnya aku tengah study ni, tapi leh pulak update blog.... well, i need to rest one of my greatest 'particle' eh...


17hb - Advertising & Marketing Communication
18hb - Entrepreneurship
19hb - English
23hb - Mandarin
24hb - Strategic Management

Monday, June 15, 2009

Sound of My....

At last, my LappyTor (nick for my notebook huhu) can 'speak' and 'sing' to me again.... setelah lama dia membisu... ini semua virus punya pasal... semalam my brother helps me to format LappyTor.... afraid gaklah takut ada barang2 yang tak dapat nak diselamatkan... but at last, succesful format pukul 2 pagi... dan pagi tu jugak aku dengar kembali suaranya... ah, rindu benar aku... ekekeke dan apalagi, kerja2 meng'install' pun terus aku laksanakan.... kepada sahabatku Yani, laptop aku dah ada suara, ko punya bila lagi?? hehehe (takpe, Yani tak baca blog aku huhu)....

This is LappyTor, ganaz tak laptop aku huhu

Thursday, June 11, 2009

Aku dah Tahu...


Berkaitan dengan post aku yang lepas... aku sakit apa?? aku dah tahu jawapannya.... bukan dari seorang doktor, bukan jua dari seorang nurse, apatah lagi budak2 nursing yang tak graduate lagi.... aku ketahuinya melalui seorang insan... insan yang bernama kawan.... jeng3...

apa sakit aku??
biarlah aku saja yang tahu....
apakah aku akan mati??
mestilah, setiap manusia akan ketemu ajal, tak kira masa, tak kira tempat....

yang aku tahu, aku redha... dan sentiasa berdoa agar aku cepat sembuh (lah boleh sembuh, ingatkan penyakit permanent...)

Monday, June 8, 2009

Allergic Kot???


akhirnya aku gah kan jugak diri untuk ke hospital... mana tahan tiap2 malam mata bengkak.... merah kat muka tak hilang2... dah macam pakai blusher pulak.... kat badan, dah banyak corak pokadot kaler merah... entah apa benda yang attack aku ni... aku pun tak tahu... aku buat rumusan, skin allergies (wah, boleh jadi doktor aku ni)....

aku ni manusia yang tak suka pergi hospital atau klinik.... entahlah tak tau kenapa... maybe sebab aku ni penakut kot... paling aku tak suka; JARUM... i hate that thing... sebab tu sampai sekarang aku tak tau darah aku jenis apa (ooopppsss kantoi) hehee..... kedua; hospital tak best siot, tengok muka orang dalam tu, stress beb! boleh terpengaruh kalau iman tak kuat... wakaka nak pergi klinik pulak mahal nak mampus.... minimum duit yang kena ada dalam poket rm30... kalau tak, berangan je lah nak pergi klinik buat pemeriksaan... tapi ada gak best nya pergi hospital.... boleh cuci mata hehe terus baik takyah nak amik ubat haha....

okay back to my story again.... since that I don't like 'visit' hospital, then how am i suppose to know the procedure... jeng3.... cuak jugak aku tak tau hala tuju.... tapi orang kata segan tanya sesat jalan... so, aku tak sesat sebab aku sempat bertanya huhuu so aku mendaftarkan diri kat bahagian pendaftaran pesakit luar(kenapa pesakit luar ek??).... lepas tuh kena tunggu giliran kat area B... aku kena meet doktor kat bilik 27... masih lama lagi.... tapi sebab lama sangat tunggu, hilang pulak nervous aku....agak 2 jam lah aku duduk menunggu.... sampai jer giliran aku, jeng3... buat muka selamba lah konon nya (padahal nervous tahap cipan).... kat dalam bilik konsultansi tu, nurse tanya lah aku sakit apa (macam lah aku tau)... aku dengan badak punya selamba cakap lah allergic.... pas tu doktor tanya lagi aku sakit apa, aiyoh kalau aku tau, aku tak datang sini kot... jawapan yang sama dari aku 'allergic'....... pas tu dia tulis something and then suruh aku ambik ubat.... daaaaa macam tu jer ker? apa sakit aku?? memang misteri tol penyakit aku ni.... sampai doktor tak berani nak cakap.... harap2 bukan h1n1.....kwang3

Thursday, June 4, 2009

Hye welcome to GSC

hye, good evening sir, good evening miss...
welcome to GSC....
what movie do you like to watch?
what time...
and how many person...
here your tickets and your balance...
your movie is at hall number 9...
thank you and enjoy your movie....

it started in May... inilah kerja aku setiap hujung minggu... kerja sebagai pegawai (wah, nak jugak tulis pegawai tu) ticketing kat panggung wayang... penat memang ler.... pelbagai ragam manusia aku jumpa... ada yang baik, peramah, cute cantik lawa dan da bomb, ada juga yang gedik, arrogant, cerewet, annoying dan sebagainya..... dan sebagai pekerja di bahagian customer service ni... aku layan jer lah semua nya... bak kata dewa (tol ker, ikut suka jer... hahaha) hadapi dengan senyuman.....

purpose of this entry sebenarnya nak cerita pasal Miss Santana (sapa lak dia ni??).... this woman lah yang interview aku dulu.... dia jugak lah yang banyak bagi info kat aku macam mana nak uruskan kerja, kira kebanyakan pertanyaan aku ajukan kat dia lah.... thank you miss.... June 2009, dia transfer kat tempat lain, not in my place no more.... if i'm not mistaken in damansara i guess... so staff kat sini pun buat lah farewell party(tak semua yang hadirlah, sebab buat kul 2 pagi, time habis kerja) khas untuk Miss Santana....

Miss Santana with Mr Naza....

Upacara memotong kek.. (yang pakai seluar pendek tu lah kepala prank; Mr Azlan)

Sian nengok, kul pagi kena simbah air... huhu

Monday, June 1, 2009

3 in 1

Ooopsss ini bukan bukan pasal kopi... bukan jgak pasal shampoo.... ini pasal 3 cerita dalam satu post.... hekhekhek.....

#1 The Biggest Loser...........
pernah tengok tak realiti tv show ni... rancangan ni actually US punya show... tapi dah banyak ditayangkan kat tv seluruh negara.... aku tak pernah tengok pun lagi hahaha tapi aku tau serba sedikitlah pasal rancangan ni.... yang pasti rancangan ni menempatkan beberapa orang yang berbadan 'comel' (alahai sopan nyer bahasa aku, pijak semut tak mati tuuuu).... dalam program ni, mereka akan berusaha untuk menguruskan badan..... sapa yang paling banyak dapat mengurangkan berat badan (dalam percentage), maka akan dinobatkat Juara....
nak dijadikan cerita (ha meh rapat2.....) hehehe on the way aku nak pergi kerja.... aku terserempak dengan satu group ni... berbaju merah dan biru..... aku ingatkan orang tengah buat mogok, tapi takkan buat depan modesto kot.... rupa2 nya mereka ni the biggest loser huhuhu.... Malaysia o Malaysia....

#2 Langgar...........
Time balik kerja pulak, malam lah..... tengah syok aku lepak depan McD.... kawan aku dok lalu depan, so aku tegur lah dia.... seronok berbual.... tiba2 jer ada bunyi berdentum... (perghhh macam lah kuat sangat bunyi kot).... rupanya kereta langgar teksi.....

yang aku tak paham, kalau teksi depan tu brek mengejut, logik gak kalau kena langgar..... tapi teksi tu parking kot.... boleh pulak kena langgar.... Malaysia o Malaysia.....

#3 Api o Api......
yang ni the latest sikit.... tengah aku asyik meng'online'kan diri (ikut suka aku jer nak rojakkan bahasa.... lantaklah blog aku....).... aku ternampak cahaya..... ingat kan orang main bunga api.... rupanya ada kebakaran.... nampak dowh dari rumah aku.... kalau pengamatan mata aku ni tepat, kebakaran tu kat area Danau Kota - Setapak..... dekat2 dengan construction site.... dengar cerita member aku.... 2 kali wayar letrik meletop akibat sentuhan sang api (wah, mahalnya bahasa aku wakakaka).... sekali lagi.... Malaysia o Malaysia......

ViSiT ViA Da LiNe