TenTanG Aku

My Photo
Lasykar Langit dan Bumi
I declare myself as an Observer; I love to watch the 'actor' in the real world... Their characters obviously different from one to another... Then I usually questioning myself, do I look like just like them? Maybe I just can't fit to voice what I feel inside, but this is the place where my fingers start to dance (variety dance styles), dance with the musics created by my mind... if I can't reach the stars above us, just let the stars shinning in my page... Here I am a 'lasykar', fight for myself...
View my complete profile

Saturday, December 4, 2010

It's MAHA 2010


Apa yang best kat MAHA?
(oh lupa lak, MAHA tu short form kepada Malaysia Agriculture, Horticulture & Agrotourism.)

Aku ingatkan, aku xperlu la nak pergi benda2 camni, sebab jauh dari tempat aku. Tapi my bos said, I need to go there, fuhhhh merempit lah aku nampaknya. Nak sampai kat sana tak ada masalah, tapi dah sampai sana, sangatlah payah nak cari parking (walaupun aku naik moto jer hehe)

Besar sangatlah MAHA ni, tak larat aku nak jalan2 seluruh tempat. Aku sempat pergi Dewan A (GLC), Dewan B (Local Companies) & Dewan D (Agro Bazaar).

Sambil wat keje, sambil2 tu shopping la sikit2

Kuih Cincin Sarawak (RM4)

Air Minuman Hijrah (RM2 - 3 botol)

Gula2 Lada Hitam (RM3.20 sebotol, percuma lada putih haha)

Satay Marinade (RM2)

p/s: Karipap & Samosa Ayam xde gambar, sebab aku dah makan abis hahaha

Wednesday, December 1, 2010

Baru jer

Assalamualaikum...

Teringat aku pada suatu ketika dahulu... tahun lepas...

Baru hari ini aku bertindak... Moga belum terlambat...

ViSiT ViA Da LiNe