TenTanG Aku

My Photo
Lasykar Langit dan Bumi
I declare myself as an Observer; I love to watch the 'actor' in the real world... Their characters obviously different from one to another... Then I usually questioning myself, do I look like just like them? Maybe I just can't fit to voice what I feel inside, but this is the place where my fingers start to dance (variety dance styles), dance with the musics created by my mind... if I can't reach the stars above us, just let the stars shinning in my page... Here I am a 'lasykar', fight for myself...
View my complete profile

Friday, December 9, 2011

Tulisan Fancy


Assalamualaikum…

Update simple jer kali ni. Saja nak inform aku jumpa satu website ni yang provide various font type. So layan je lah.

Boleh berangan nak tulis ala- ala ninja.

Jadi orang korea pun boleh dah sekarang

Tulisan ala-ala pizza hut pun boleh ;p

Ha tang ni aku tak tau, jepun ke cina hehehe

Nk try moh lah ker link ini yer

P/s: some of the font a bit irritating, so jgn lah nk donlod semua yer hehehe

2 KriTik:

♕ Mr.IX ♂ said...

awesome!! leh guna edit2 gambar....
tenkiu!

Lasykar Langit dan Bumi said...

hehe betol2 itu lah tujuan asal hehe

ViSiT ViA Da LiNe