TenTanG Aku

My Photo
Lasykar Langit dan Bumi
I declare myself as an Observer; I love to watch the 'actor' in the real world... Their characters obviously different from one to another... Then I usually questioning myself, do I look like just like them? Maybe I just can't fit to voice what I feel inside, but this is the place where my fingers start to dance (variety dance styles), dance with the musics created by my mind... if I can't reach the stars above us, just let the stars shinning in my page... Here I am a 'lasykar', fight for myself...
View my complete profile

Sunday, December 11, 2011

Bell Nuntita


Eh rajin plak aku nak update sampai 2 posts ni. Okeyh berbalik kita pada topic yang aku nak share. Bell Nuntita. Sapa tuh?? Mesti ada yang tak kenal kan? Aku pun dapat tau dari mana ntah. So rajin ni nak cari info pasal dia.

Lahir tahun 1983 dengan nama Nuntrita Khampriranon, bukan wanita ya, tapi transgender (perghh sopan tak bahasa aku). Mula glemer bila dia join audition Thailand’s Got Talent. Bakat yang dia ada bersuara Soprano (female voice) dan Baritone (as a male). Gila TAK?!!!!

The thing is, he managed to deceived the judges plus the audience that SHE was a MALE. Hahahaha tapi xheran sangat, sebab kat Thailand, memang ramai transgender yang serupa abis cam perempuan (hard to identify kata omputeh). Nah, aku sertakan video dia kat bawah ni… (click kat link <-- direct kat youtube)

Nak info pasal dia??? Nah amik kat sini… nak buat appointment ngan dia?? Gi kat sini plak keh3

p/s: Jangan pas ni ada plak Malaysian buat mendalah ni okeyh!

2 KriTik:

♕ Mr.IX ♂ said...

takde subtitle la...awakward! tp best

Lasykar Langit dan Bumi said...

owh ye ker?? haha xpasan plak... edit semula bagi link kat youtube jelah hehe

ViSiT ViA Da LiNe