TenTanG Aku

My Photo
Lasykar Langit dan Bumi
I declare myself as an Observer; I love to watch the 'actor' in the real world... Their characters obviously different from one to another... Then I usually questioning myself, do I look like just like them? Maybe I just can't fit to voice what I feel inside, but this is the place where my fingers start to dance (variety dance styles), dance with the musics created by my mind... if I can't reach the stars above us, just let the stars shinning in my page... Here I am a 'lasykar', fight for myself...
View my complete profile

Thursday, December 22, 2011

Duit Baru Wei


Yuhuuuuuu (eh silap) Assalamualaikum…

Pagi2 ni rajin plak aku pergi ke dapur… goring cucur plak tuh… (sebenarnya lapar bangat!!!) but then aku bukan nak cerita pasal cucur so xde la gambar cucur tuh. Dah abis makan pun, xyah mintak hahaha

Semalam kat facebook aku, ramai jugak yang post pasal duit kertas baru. 2012 nanti kita dah boleh guna, patternnya macam duit rm50 yang paling latest. Tapi sekali imbas dah macam duit saidina pun ada huhu


Glemer akak ni bergambo ngn duit baru

Duit syiling pun ada baru jugak. Menarik design cuma sebelah tu aku kurang faham motif coraknya (konsep bunga aku paham ler). Kalau mentenkan gambar khazanah Malaysia kan menarik. Contohnya, wau, gasing, congkak & tepak sirih. Hurmmm pape je lah


Nah, syiling untuk korang

Oh ya sumber2 ni aku dapat dari blog Fitri Hadi

p/s: teringat time duit RM50 baru keluar, macam2 hal berlaku


0 KriTik:

ViSiT ViA Da LiNe