TenTanG Aku

My Photo
Lasykar Langit dan Bumi
I declare myself as an Observer; I love to watch the 'actor' in the real world... Their characters obviously different from one to another... Then I usually questioning myself, do I look like just like them? Maybe I just can't fit to voice what I feel inside, but this is the place where my fingers start to dance (variety dance styles), dance with the musics created by my mind... if I can't reach the stars above us, just let the stars shinning in my page... Here I am a 'lasykar', fight for myself...
View my complete profile

Tuesday, December 13, 2011

I City

Assalamualaikum

Ini bukan pesta cahaya, tapi ini bandar bercahaya (chewah... starting nk bergaya jer) Story patutnya aku post minggu lepas, tapi malas plak nk mengarang hehehe

Kali ni pasal I-City, ni kali kedua aku jejak kaki kat sini. First time dulu secara xsengaja. Time tuh member aku dari Penang nak mai KL. Aku dengan adik aku ni merempit cari rumah abg budak tuh kat Shah Alam. Sesat plak tuh, pas tuh tengok dari jauh cam menarik jer, penuh dengan cahaya kalerful. Apa lagi, singgah lah sebentar. Time kitaorang pergi tu, ada yang xsiap lagi. Sebahagian je yang dah siap.

Last month aku pergi lagi. Kali ni aku pergi dengan family aku plak. Sampai I-City jam 6.30 petang (masih terang, nak tengok lampu camner???) hahaha So kakak aku decide nak masuk kat bilik ais (bukan peti ais yer) Masuk jer lah, berlagak pakai selipar, xpakai sarung tangan. 5 minit pertama ok lagi. Selepas tu AMEKKAW semua kesejukan… haha padan muka. Bak kata kakak aku, bial lagi nak merasa main kat dalam bilik ais ni hahaha

Setelah kematu bontot duduk lam rumah ais tu, kita orang jalan2 kat luar pulak. Cam biasa, pusing2 amik gambar. Banyak jugak dah perubahan kat I-City ni. Eh panjang plak story aku ni. Nah Amik gambar ni jadi tatapan;

Abah aku nak posing jugak

Dah cam kat Chinatown plak

Kakak aku (sumpah aku suka tengok gbr ni)

hey this is my family

My sister jugak

p/s: sampai je rumah terus upload kat fesbuk, saja nak bagi anak buah aku jeles ahahahaha

2 KriTik:

Mr Iqbal Abdullah said...

brapa ringgit nk masuk peti sejuk tu erk

Lasykar Langit dan Bumi said...

Iqbal... kalo xsilap lah...
Rm20 before pukul 6petang
Rm25 after 6pm :)

ViSiT ViA Da LiNe