TenTanG Aku

My Photo
Lasykar Langit dan Bumi
I declare myself as an Observer; I love to watch the 'actor' in the real world... Their characters obviously different from one to another... Then I usually questioning myself, do I look like just like them? Maybe I just can't fit to voice what I feel inside, but this is the place where my fingers start to dance (variety dance styles), dance with the musics created by my mind... if I can't reach the stars above us, just let the stars shinning in my page... Here I am a 'lasykar', fight for myself...
View my complete profile

Thursday, June 25, 2009

Finish Exam....

*pinjam gambar jap, nanti tukar lain hehehe

Supposely aku tulis kat blog petang semalam, tapi hujan lebat disertai kilat sabung menyabung, guruh pun turut menyanyi semalam... so i decide nak tulis time malam jer lah (kalau hujan dah berhenti lah....)

akan tetapi, aku tertido dengan awal nya.... maka aku pun tidak melayari internet malah tidak pun aku menyentuh LappyTor... fuhhh.. sori Yani tak join online semalam, tertido sampai pagi.... hehehe

sambung balik tujuan aku nak post entry kali ni... officially semester sudah berakhir!! YEAY!!!! semalam last paper yang kita orang amik (strategic management).... happy2 jugak tapi result?? ui no komen, wait and see jer lah..... huhu

p/s: sori mr Ridz, paper strategic management takleh nak jawab... masuk exam tetibe jer blank... sori2 (soklan tak menepati kehendak jawapan saye hehehhee)

0 KriTik:

ViSiT ViA Da LiNe