TenTanG Aku

My Photo
Lasykar Langit dan Bumi
I declare myself as an Observer; I love to watch the 'actor' in the real world... Their characters obviously different from one to another... Then I usually questioning myself, do I look like just like them? Maybe I just can't fit to voice what I feel inside, but this is the place where my fingers start to dance (variety dance styles), dance with the musics created by my mind... if I can't reach the stars above us, just let the stars shinning in my page... Here I am a 'lasykar', fight for myself...
View my complete profile

Saturday, September 5, 2009

Buka Puasa [3]

Semalam... aku habis exam English pukul 4.30 petang... and then budak kelas ajak berbuka sama.... kat mana? tak decide lagi... kami dibarisi, syed selaku abang wakaka, yani, ina, eiyra, yana, aini dan din...

So sementara nak cari tempat tu, beranjaklah kami ke Pertama Kompleks... sebabnya saudara syed kita ni nak pergi ambil baju raya nya... yeay!!!! terus semangat jer nak raya ni... akan tetapi... jeng3... baju raya tu tak boleh nak diambil sebab belum sampai ke kedai... dah siap pun, cuma tailor tak sempat nak hantar lagi... ye ker?? wallahu'alam...

Then kami meneruskan perjalanan kami ke destinasi yang berikutnya... Sogo (tempat yang selalu ada sale... boleh caya ker? hehehe) tapi macam laluan berhalangan lah ke Sogo tu... siap ada pit stop lagi... last2 tak dapat masuk dalam Sogo... ha?? kenapa?? sebab hari ni ada macam 'family day' kat Sogo... hanya orang yang ada Maybank card or Sogo membership card je boleh masuk... aduyai... baru nak berangan berbuka kat foodcourt Sogo... cancel...

Last2 Eiyra cadang berbuka kat Semua House... dekat jalan TAR... mula2 ronda kat dalam kompleks tu... ye lah, masih awal lah katakan... ada 2 choice, station kopitiam or foodcourt... then Yani dengan Eiyra survey harga makanan kat station kopitiam... kalau ok, berbuka kat sana lah... dah confirm, dorang book lah tempat untuk 8 orang...

Station Kopitiam... dah order semua, apa lagi.. borak lah hehe... dah pukul 7 baru Syed, Eiyra dan Ina terfikir nak beli adus... lantaklah... hehe akhirnya kami berbuka juga... Din yang baca doa... makan ler... Sedap....

0 KriTik:

ViSiT ViA Da LiNe