TenTanG Aku

My Photo
Lasykar Langit dan Bumi
I declare myself as an Observer; I love to watch the 'actor' in the real world... Their characters obviously different from one to another... Then I usually questioning myself, do I look like just like them? Maybe I just can't fit to voice what I feel inside, but this is the place where my fingers start to dance (variety dance styles), dance with the musics created by my mind... if I can't reach the stars above us, just let the stars shinning in my page... Here I am a 'lasykar', fight for myself...
View my complete profile

Tuesday, March 17, 2009

Kami Berdendang

Sudah lama tidak 'menyumbang' suara... teringin pulak rasanya menyeksa tekak ini.... lalu aku Ira dan Ina bercadang pergi karaoke... Yana tak dapat nak join sebab nak bantu Zul buka kedai malam nanti... Man pulak malas nak ikut.... Kayrol sakit mata, tak larat katanya.... jadi kami tak goyah dengan dugaan itu huhuhuhu pergi jugak lah kami.... destinasi kami news KTV kat Times Square... sebab habis je melalak boleh ronda2 jap kat Times Square....

Sampai jer kat sana, terus kita orang tanya bayaran untuk satu jam berapa & so forth.... kami ambil bilik yang paling kecik (masih besar aku tengok).. Bayaran RM20 satu jam... dan apalagi bercadanganlah Ira untuk menghabiskan 2 jam di bilik itu... 2 JAM!!!! mana la agaknya suara kami menghilang selepas ini.... hahahaha lantaklah, janji dapat lepas tension sesudah exam.... walaupun kesejukkan, kami nyanyi jugak... haha yang penting, enjoy....




List lagu yang kami nyanyi (tapi tak ikut turutan sebab lupa dah)

Cinta Dalam Hati - Ungu
Keunggulan Cinta - Bumiputra Rockers
Kau Kekasihku - Siti Nurhaliza
Pelamin Anganku Musnah - Azie
Sekuntum Mawar Merah, Sebuah Puisi - Hattan
Taman Rashidah Utama - Wings
Kaulah Segalanya - Ruth Sahanaya
Pudar - Rossa
Salam Terakhir - Sudirman
Andainya Aku Pergi Dulu Sebelummu - Alleycats
Season In The Sun - Westlife
As Long As You Love Me - Backstreetboys
Because Of You - Kelly Clarkson
Viva Forever - Spice Girls
This I Promise You - *Nsync
Lemon Tree - Fool's Garden
My All - Mariah Carey
Tak Tercapai Akalmu - Elyana
Blues Ganu Kita - Iklim
Aku Tak Bersalah - Pearl
Pakai Kanta Cinta - Elyana
Cobalah Untuk Setia - Kris Dayanti
Bukan Aku Tak Cinta - Iklim

And MORE.............

*pix by cons

0 KriTik:

ViSiT ViA Da LiNe