TenTanG Aku

My Photo
Lasykar Langit dan Bumi
I declare myself as an Observer; I love to watch the 'actor' in the real world... Their characters obviously different from one to another... Then I usually questioning myself, do I look like just like them? Maybe I just can't fit to voice what I feel inside, but this is the place where my fingers start to dance (variety dance styles), dance with the musics created by my mind... if I can't reach the stars above us, just let the stars shinning in my page... Here I am a 'lasykar', fight for myself...
View my complete profile

Saturday, October 16, 2010

Tukar template Blog

Salam semua warga dunia!!!!!!!!!!!!!

Semalam aku baru post update, after that.... apa yang aku post tu xcantek... alignment lari!! demnnnn

So dengan kegigihan aku hari ini, aku pun mencari la layout yang baru... banyak jugak yang menarik... sampai rambang maa kau nak pilih... last2 aku pilih layout ni, sebab nampak nice sangat2... [adik aku pun agree dengan layout ni]

**apa guna layout menarik, tapi jarang update!!! [errrkkk menampar diri sendiri]

5 KriTik:

Penapenis said...

tau takpe ****kontinue tengok porno Sambil makan lolipop***

Lasykar Langit dan Bumi said...

hahahaha yela encek Penulis... anda pun kurang update yer... dush3

Anonymous said...

Ini masalah saya benar-benar dipecahkan, terima kasih!

Anonymous said...

i menikmati persis bagaimana Anda menerima tingkat Anda sepanjang

Anonymous said...

Saya sudah dimaksudkan untuk posting tentang sesuatu seperti ini di halaman web saya dan anda memberi saya ide. Cheers.

ViSiT ViA Da LiNe