TenTanG Aku

My Photo
Lasykar Langit dan Bumi
I declare myself as an Observer; I love to watch the 'actor' in the real world... Their characters obviously different from one to another... Then I usually questioning myself, do I look like just like them? Maybe I just can't fit to voice what I feel inside, but this is the place where my fingers start to dance (variety dance styles), dance with the musics created by my mind... if I can't reach the stars above us, just let the stars shinning in my page... Here I am a 'lasykar', fight for myself...
View my complete profile

Tuesday, April 14, 2009

Location in Town??

Got nothing to write, but thanks to fareast ..... i did scroll down his blog and found out some interesting gist to write..... that is LOCATION... hehehe so what about location? ok... bukan aku nak story tempat menarik such as peranginan, percutian, per'bulan madu'an (hehehehe).... yang aku nak story ni just tempat2 yg aku pernah stay... that's mean tinggal and study.... so here we go.....

lahirnya aku kat hospital Lau King Howe, Sibu, Sarawak....


menetap dan membesar kat kampung Hilir, Sibu, Sarawak....



sekolah tadika kat Annie Dhoby, Sibu, Sarawak....



Sekolah rendah kat SRK Abang Ali (currently SK Abang Ali), Sibu, Sarawak....



sekolah menengah kat SMK Kampung Nangka, Sibu, Sarawak....


amik diploma kat UiTM Sarawak, Kuching, Sarawak.....

and furthering my study in KLMUc, Kuala Lumpur........

kalau time cuti or takder kerja, selalunya aku lepak kat rumah kakak aku kat Family Park Rampangi, Kuching, Sarawak....
or kat rumah abang aku kat Bandar Baru Semariang, Kuching, Sarawak....


before this pernah gak stay kat umah kakak (before dia pindah) kat area Tabuan Jaya, Flat Kastam, Kuching, Sarawak....


dan jugak rumah abang (same, before dia pindah) kat Tabuan Melayu, Kuching, Sarawak....


and now menetap kat Alpha Villa, Wangsa Maju, Kuala Lumpur......


Chop!!! lupe, before this kat PV10 Setapak, Danau Kota, Kuala Lumpur.....


pssssttt sorry, no map for UiTM Sarawak... picture taken from satelit was blurred

next entry about the place yang aku pernah visit.... kira tempat2 best lah.... maybe 1 post 1 destination.... hehehehe

*pix from map google....

2 KriTik:

joegrimjow said...

amek dari satelit us ke?

Pemenung Langit dan Bumi said...

ntah ler....
men amik dr google map jer...
satelit ape ntah...
huhuu

ViSiT ViA Da LiNe