TenTanG Aku

My Photo
Lasykar Langit dan Bumi
I declare myself as an Observer; I love to watch the 'actor' in the real world... Their characters obviously different from one to another... Then I usually questioning myself, do I look like just like them? Maybe I just can't fit to voice what I feel inside, but this is the place where my fingers start to dance (variety dance styles), dance with the musics created by my mind... if I can't reach the stars above us, just let the stars shinning in my page... Here I am a 'lasykar', fight for myself...
View my complete profile

Monday, December 22, 2008

Richest People in The World


Dulu aku xpenah tau sapa yang paling kaya... aku dengar jer orang bercerita pasal bill gates... sapa ntah bill gates pun aku xtau... tp skang tau lah aku serba sedikit (ckit pun jadi lah..) perasan atau tidak, dorang ni (top billionaires) kebanyakan dari negara2 besar except for Hong Kong... dan paling mengejutkan aku(first time aku bukak web ni lah...) ramai jugak orang india yg top yer... top 5 plak tu.... rakyat lain papa kedana... tp tu lah org kata (org kata, aku tulis balik jer...) yang kaya terus kaya, yang miskin??? hmmm

maklumat ni di update pada tarikh: 03.05.08
nak senarai penoh boleh cari kat link bwah ni.....

0 KriTik:

ViSiT ViA Da LiNe