TenTanG Aku

My Photo
Lasykar Langit dan Bumi
I declare myself as an Observer; I love to watch the 'actor' in the real world... Their characters obviously different from one to another... Then I usually questioning myself, do I look like just like them? Maybe I just can't fit to voice what I feel inside, but this is the place where my fingers start to dance (variety dance styles), dance with the musics created by my mind... if I can't reach the stars above us, just let the stars shinning in my page... Here I am a 'lasykar', fight for myself...
View my complete profile

Friday, October 23, 2009

Kek Raya ker?

Sebelum aku menulis entry yang serius, aku coret pasal benda2 simple dulu... hehe Pasal kek ni, aku nak tulis simple jer... tak ada idea nak coret panjang2.. jiwa kacau kata orang pada ku...

Firstly Chocolate Moist Cake... Percubaan pertama aku... cam tak jadi jer, tapi tak kisah, janji sedap huhu

Second Kek Lapis Masam Manis... Selalu sangat dah buat... agak penat nak menyusun 'syiling' dalam kek tu... tapi gigih jugak aku nak siapkan... kek ni habis dimakan oleh housemate aku... tak menyempat adik aku bawa balik hostelnya... aduyai sungguh.. perisa pandan....

Last sekali aku aku bagi nama Kek Lapis Zig Zag... hahaha percubaan pertama aku buat kek dalam kek... tak sempat siap, sebab aku nak cepat berangkat ke rumah kakak aku... Tapi! tetap maintain sedap (haha nak market jugak)... Turut menjadi santapan housemate aku hehe... perisa strawberry plus chocolate...

p/s: Raya tahun depan tak tau nak buat ke tidak hahaha

3 KriTik:

Afzainizam said...

salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com/

emmm mcm sedap je kek tu... bestnya... cantik plak tu... tak kiralah raya ke tak raya... boleh di makan bebila masa je

bestke said...

salam

kalau nak tempah kek tu boleh ke

Lasykar Langit dan Bumi said...

nak tempah??
kat mana tu??
kek tu sy buat time kat kpg, kat cni xde peralatan la.. hehe

ViSiT ViA Da LiNe