TenTanG Aku

My Photo
Lasykar Langit dan Bumi
I declare myself as an Observer; I love to watch the 'actor' in the real world... Their characters obviously different from one to another... Then I usually questioning myself, do I look like just like them? Maybe I just can't fit to voice what I feel inside, but this is the place where my fingers start to dance (variety dance styles), dance with the musics created by my mind... if I can't reach the stars above us, just let the stars shinning in my page... Here I am a 'lasykar', fight for myself...
View my complete profile

Friday, July 31, 2009

Kami Sukarela [2]

28 July 2009....

aku dan kawan2 aku yang hensem dan cantik menjadi volunteer lagi.... pun aku malas nak bercerita... tapi aku cerita jugaklah.....

kali ni group kita orang ni betul2 sukarela sebab kita actually just follow junior kitaorang.... tapi tak semua bebudak batch kitaorang yang pergi.... 9 orang jer yang pergi.... baki 7 orang tak tau gi mana... hehehe apa2 pun enjoy the pics!!!!

Beberapa minit sebelum kitaorang nak balik....

ni lah kitaorang, dari kiri - Kayrol, Syed, Ira, Ina, Lini, Mr Arman, Yana & YaniYang ni plak time group kitaorang dah settle semua kerja

ni team aku kat bahagian kitchen Kay dan Lini... gila enjoy buat kerja (menghantar makanan binatang naik lori hehehe)

ni je lah gambar yang aku leh upload... gambar lain tu sila tunggu dari limbat adios..... (psst... gambar aku takde pun.... :(.....)

0 KriTik:

ViSiT ViA Da LiNe