TenTanG Aku

My Photo
Lasykar Langit dan Bumi
I declare myself as an Observer; I love to watch the 'actor' in the real world... Their characters obviously different from one to another... Then I usually questioning myself, do I look like just like them? Maybe I just can't fit to voice what I feel inside, but this is the place where my fingers start to dance (variety dance styles), dance with the musics created by my mind... if I can't reach the stars above us, just let the stars shinning in my page... Here I am a 'lasykar', fight for myself...
View my complete profile

Wednesday, November 30, 2011

Update dan Terus Update

Nak update satu persatu cam malas jer… So HOW??? Aku bagi short story je la eh…

Semuanya berkaitan dengan family aku… bermula dengan Raya Aidiladha dan seterusnya trip singkat ke Melaka… (yang ni nanti aku story panjang sikit beserta dengan gambar k…)

Yang aku nk story pasal aku dah start GILA main semula hahahahaha ari tuh aku pesan kat akak aku suh bawak PS2.. JENG3 dia bawak jugak (sebab aku dah sms abg aku, kata nk pinjam)… Tapi kebanyakan CD game xleh main dah… rosak… nak tak nak aku kena beli CD Game baru… Aku ni jenis layan game RPG… best sebab ada jalan cerita….

Sekarang aku focus 3 games----------

Yang pertama: Suikoden IV (favourite all time ni)

Second plak: Naruto Shippuden Ultimate Ninja 4


Third game: Final Fantasy X (sampai sekarang aku suka sequel game ni)

Yang aku frust 2 game aku beli, xboleh main rosak… nanti nak pi tukar kat kedai tu balik la Game Onimusha 3


dengan Mortal Kombat Deception


0 KriTik:

ViSiT ViA Da LiNe