TenTanG Aku

My Photo
Lasykar Langit dan Bumi
I declare myself as an Observer; I love to watch the 'actor' in the real world... Their characters obviously different from one to another... Then I usually questioning myself, do I look like just like them? Maybe I just can't fit to voice what I feel inside, but this is the place where my fingers start to dance (variety dance styles), dance with the musics created by my mind... if I can't reach the stars above us, just let the stars shinning in my page... Here I am a 'lasykar', fight for myself...
View my complete profile

Sunday, July 12, 2015

Bertuntong bukan Sotong

Assalamualaikum...

Seminggu jer lagi kan? well you know what I mean... orang lain puasa gak, paham jer apa yang aku maksudkan kuikuikuikui....

Aku tak sabar nak tunggu 7 likur ni, boleh aku salah syaitonnnirajimmmm kalo aku buat dosa. Sebab bila time 7 likur ni orang pasang pelita dah, tapi tak ramai dah buat, area aku masih ada makhluk2 yang sudi mengangkat tradisi ini.. tak sabar weiiii

Setiap tahun kami pasang pelita tau depan rumah, walaupun kat depan jalan tu terang gila ngan lampu jalan. Tetiba plak aku naik geram ngan sesco ni kuikuikuikui



tu jer nak update muahahahhaahaha

***pstt gambar kat tu aku culik dari sini, maklumlah kat kampung aku lom meriah lagi orang pasang pelita

0 KriTik:

ViSiT ViA Da LiNe