TenTanG Aku

My Photo
Lasykar Langit dan Bumi
I declare myself as an Observer; I love to watch the 'actor' in the real world... Their characters obviously different from one to another... Then I usually questioning myself, do I look like just like them? Maybe I just can't fit to voice what I feel inside, but this is the place where my fingers start to dance (variety dance styles), dance with the musics created by my mind... if I can't reach the stars above us, just let the stars shinning in my page... Here I am a 'lasykar', fight for myself...
View my complete profile

Friday, September 19, 2014

I Love You Till Jannah

Assalamualaikum....

Just a short story before I go to sleep. Please read ya (matila begging).

18 September merupakan hari jadi seorang yang paling aku sayangi kat dunia ni. She the one and only. No one can ever replace her in my heart. Serius dari lubuk hati ku yang paling dalam tau. (melebihi 200% yerrr).

Although I always teased you but deep inside I want to see your smiles, Everyday. I mean it!! (tetiba emo dah kenapa???) hahahaha aku dah apahal duk speaking jer dari tadi. choyy sangat.

So walaupun lambat aku sempat menyiapkan birthday cake untuk dia. Walaupun tak cantik tapi aku tahu aku memang berbakat (riak lak pulak!!! gilerrr). Tak mampu nak bagi hadiah mahal2, cukup ler air tangan aku ni.


Saya sayang awak sampai kiamat tau, Awak mesti tau kan we will always be hero and sidekicks. I'll be your mafia, you'll be my yakuza. Muahhhhhhhhhh


0 KriTik:

ViSiT ViA Da LiNe