TenTanG Aku

My Photo
Lasykar Langit dan Bumi
I declare myself as an Observer; I love to watch the 'actor' in the real world... Their characters obviously different from one to another... Then I usually questioning myself, do I look like just like them? Maybe I just can't fit to voice what I feel inside, but this is the place where my fingers start to dance (variety dance styles), dance with the musics created by my mind... if I can't reach the stars above us, just let the stars shinning in my page... Here I am a 'lasykar', fight for myself...
View my complete profile

Monday, September 8, 2014

Hidup Lagi Rupanya

Assalamualaikum.....

Agak lama aku tak melatih tarian jejari aku di kelas ini. Selalu menari di papan kekunci tempat kerja. Which is boring. Hari ni aku tergerak nak menaip sepatah dua kata kat sini untuk menunjukkan aku masih lagi wujud di dunia blogger. Ok tu jer. (sepatah dua kata jer kan??)



By the way, aku dah lama dah nak mencoret tapi akibat kekangan masa kerja membuatkan aku tak larat nak menaip kat sini. Kalau nak diikutkan, terlalu banyak story yang aku mahu share kat sini. Al-maklumlah dunia blogger ni dah seumpama bestfriend aku. Hilang rasa stress bila menaip emosi kat sini.

Sepanjang 2014 ni, banyak benda yang berlaku di sekeliling aku. Tak kisah lah melibatkan aku secara angsung mahupun tidak. Serba sedikit emosi aku memang terganggu, kan aku ni manusia normal yang bertopengkan plastik. erkkkkkk Tapi kebiasaannya emosi tu goyah dalam masa sehari, aku manage untuk kawal diri keesokkan hari. Hebatkan aku hahahahahhahaha

Nak cerita panjang lagi??? sila tunggu episod esok hari, sedangkan drama korang sanggup tunggu inikan kisah lara aku yang tak berpenghujung ni hhahahahhahaha perasan. Aku nak bersiap pergi kerja dulu. tak mandi pun lagi ni tapi maintain wangi, aku pun tak tahu. :p

**menaip guna laptop abang aku ni sangat tak best. keyboard keciklahhhhhhh

0 KriTik:

ViSiT ViA Da LiNe