TenTanG Aku

My Photo
Lasykar Langit dan Bumi
I declare myself as an Observer; I love to watch the 'actor' in the real world... Their characters obviously different from one to another... Then I usually questioning myself, do I look like just like them? Maybe I just can't fit to voice what I feel inside, but this is the place where my fingers start to dance (variety dance styles), dance with the musics created by my mind... if I can't reach the stars above us, just let the stars shinning in my page... Here I am a 'lasykar', fight for myself...
View my complete profile

Saturday, November 6, 2010

Tentang Aku dan Bukannya Kaw

Salam semua.... [perghhh macamla ramai orang baca blog aku ni]

Aku ada 2 stories... [tapi aku simpansatu untuk minggu depan hak3]

Meh aku citer benda yang xde pekdah tapi syok woooo hahaha adakah kamu punya facebook?? Aku? mestilah ada hehe dan jika kamu punya facebok, pasti kamu melihat ada banyak [sangat] application dalam social network itu. Ada games, quiz etc.

Games aku adalah jugak cuba [bukan farmville ye, belom cukup gigih lagi haha] setakat main bejewelled blitz sajork hahaha

Pastuh adalah jugak application lain. 'Siapa anda dalam citer Heroes', 'Watak anda dalam DOTA-All Star' etc. Tadi aku baru cuba satu application 'which of the 7 elements are you?'. Resultnya:

~ Shadow ~
You tend to be by yourself, but you love to be around people. You feel the need to protect those around you. When Threatened you don't defend, just wait silently for their attack. You feel at home in the darkness. You are misunderstood, and at first glance some might think you are a bad person, or mean, but your heart is pure. People have a hard time looking in your eyes, your gaze is intense and they feel as if your burning through their soul. Those who know you love you, but any are afraid when your angry.

Merujuk perkara yang di atas; ayat pertama & kedua tu kira betol lah. No 3 tu kureng tepat, selalunya aku dulu yang belasah sapa2 yang kaco aku [hahaha yeye o jer]. yang lain tu boley la kot.

Kadang2 ada tepatnyer benda ini, tapi harus diingat jangan percaya 100% benda2 camni okeyh! Untuk motivasi diri okla, nak tengok kelemahan yang kita leh baiki. Lebih kurang cam horoskop jugaklah kiranya tapi dah lama sangat aku xbaca horoskop huhu

Oh ya, thanks encik Google for lovely pics

1 KriTik:

Mr.Ix said...

hahha..sama la element ngan aku....hehehhe

ViSiT ViA Da LiNe