TenTanG Aku

My Photo
Lasykar Langit dan Bumi
I declare myself as an Observer; I love to watch the 'actor' in the real world... Their characters obviously different from one to another... Then I usually questioning myself, do I look like just like them? Maybe I just can't fit to voice what I feel inside, but this is the place where my fingers start to dance (variety dance styles), dance with the musics created by my mind... if I can't reach the stars above us, just let the stars shinning in my page... Here I am a 'lasykar', fight for myself...
View my complete profile

Tuesday, November 16, 2010

Esok mau buat apa

Salam Aidiladha... [Dengan confident aku update blog dari komputer opis hahaha]

Apa plan korag untuk raya aji sok?? perghhh mesti ada yang dah balik kampung kan... dah siap2 barang nak raya... of course ler aku jeles, sebab aku tak balik kampung pun... ni dah tahun ketiga aku tak balik kampung untuk raya aji... tapi no hal lah, kalau raya puasa merasa jugak aku menangis kot hahahaha...

Tahun aku tak tahu nak buat apa, but one of my friends ada ajak datang rumah sok, yeayyy makan2!!... maybe tu je lah program aku sok...

Sebelum ni memang ada yang ajak aku balik kampung dorang, tapi ye fulus tiada... raya kat KL je la... huhu

Sekian je lah post aku kali ni, takde idea dah nak suruh jari aku ni menari. Selamat Hari Raya yer...

0 KriTik:

ViSiT ViA Da LiNe