TenTanG Aku

My Photo
Lasykar Langit dan Bumi
I declare myself as an Observer; I love to watch the 'actor' in the real world... Their characters obviously different from one to another... Then I usually questioning myself, do I look like just like them? Maybe I just can't fit to voice what I feel inside, but this is the place where my fingers start to dance (variety dance styles), dance with the musics created by my mind... if I can't reach the stars above us, just let the stars shinning in my page... Here I am a 'lasykar', fight for myself...
View my complete profile

Wednesday, March 17, 2010

Jawab Tag

Sorry ye encik Penulis, baru dapat menjawab tag dari anda...

23 fakta mengenai saya...

...My nickname; Lasykar, PrinceLancelot, Archique, Ciq, Syahlanz...
....Berat 42kg jer (azam tahun ni, nak capai berat 45kg sekurang2nyer)...
...... yup memang rendah orangnya, 160cm ajer........
.....Anak ke-9 dari sepuluh beradik (tapi selau kena cop sebagai anak bongsu kuikuikui)....
....Lahir kat Sibu Sarawak, I call it as The Swan City....

....Kalau tengok rupa mesti orang pikir aku ni budak sekolah (bukan pasan k, tapi kenyataan), awet muda lah katakan....
......Aku ni periang seperti kanak2 ribena, tak suka sangat pamer kesedihan (ye ker hak3)....
..... Aku ni kadangkala manja, especially dengan orang yang aku sayang dan menyayangi aku haha....
.... Aku memang kuat berangan dan berimaginasi yang tinggi (usually tak logik hahaha).....

....Gemar ambil gambar, tapi bukan gambar orang... gambar alam jer....
.......Suka bermonolog (salah satu cara nak ilangkan stress)....
... Biasa aku ni pendiam, tapi kalau dah kenal, bercakap tak ingat dunia....
......Memang suka melalak (pedulik hapa aku kalau sora tak sedap pun)....
...... Aku suka baca and tengok Naruto dengan Bleach (sampai terbawa2 dowh)....

.... Fav sport is Volleyball (tak kisah pun aku tak reti main).....
....Fav food Sayur Kangkung n Pucuk Ubi (especially my sis's cook)........
..... Hard-die fan of colour Black..........
..... Universal choice of music, boleh masuk mana2 lagu jer (ye kot)....
.........Sorry, aku tak reti menari, teringin sangat nak belajar tapi menten keras kayu....

.....Aku sekarang menetap kat KL (miss my hometown damn much)....
.... Aku masih single, masih mencari dan mencari (anyone??)...
....Sentiasa open untuk berkawan....

5 orang yang aku nak tag (tak kisah korang dah kena atau belum, aku tag jer):

Homosapiens
Ema
Firestarting
Arel
Appy

0 KriTik:

ViSiT ViA Da LiNe