TenTanG Aku

My Photo
Lasykar Langit dan Bumi
I declare myself as an Observer; I love to watch the 'actor' in the real world... Their characters obviously different from one to another... Then I usually questioning myself, do I look like just like them? Maybe I just can't fit to voice what I feel inside, but this is the place where my fingers start to dance (variety dance styles), dance with the musics created by my mind... if I can't reach the stars above us, just let the stars shinning in my page... Here I am a 'lasykar', fight for myself...
View my complete profile

Saturday, January 26, 2013

Salam Maulidur Rasul



Assalaumalaikum


2013 menyaksikan aku dan sambutan Maulud Nabi di kampung halaman. Serius sangat best bagi aku. Penuh semangat aku bersiap pagi tu, memakai baju melayu hitam bersamping kuning. Aku pergi dengan adik aku.

Jam 7 pagi aku sampai kat Dataran Bandar Sibu. Ramai dah berkumpul. Aku pun gigih mencarik kontinjen2 yang aku boleh join.

Mula2 aku jumpa kontinjen sekolah rendah aku dulu; SRK Abang Ali. Dari dulu sampai sekarang masih mengekalkan konsep baju sekolah dan kontinjen teramai.

In the end, aku join kontinjen sekolah aku dulu; SMK Kampung Nangka. Sangat happy sebab dapat join berarak setelah 10 tahun aku tak join. Aku siap tolong bawa sepanduk pulak tu hehehe

The rest gambar story yer.










0 KriTik:

ViSiT ViA Da LiNe