TenTanG Aku

My Photo
Lasykar Langit dan Bumi
I declare myself as an Observer; I love to watch the 'actor' in the real world... Their characters obviously different from one to another... Then I usually questioning myself, do I look like just like them? Maybe I just can't fit to voice what I feel inside, but this is the place where my fingers start to dance (variety dance styles), dance with the musics created by my mind... if I can't reach the stars above us, just let the stars shinning in my page... Here I am a 'lasykar', fight for myself...
View my complete profile

Tuesday, January 22, 2013

Masih Ada


Assalamualaikum...





Lama aku menyepi. Baru berkesempatan menjenguk blog ni. Maaf semua yang sudi melawat blog aku. Nanti aku buat kunjung balas ye.

2013 dah kan, apa azam korang (dah nak masuk bulan dua dah). Aku tahun ni baru rangka azam baru jugak, tapi biarlah aku simpan untuk diri. insyaAlah, umur panjang hujung tahun aku reveal apa benda ye. Yang pasti, memang panjang jugak wishlist aku. Hopefully dapat capai 50% pun dah ok.

Oh ya, aku tak pernah story pasal stall depan rumah kan? Start tahun lepas project adik aku. Tapi tahun ni stop since anak buah aku pindah sini. Dia masuk form one kat Sekolah Sibu. awal tahun busy dengan pengurusan budak tu. Then busy jugak dengan kerja- kerja lain. InsyaAllah bulan dua beroperasi balik.

Abah aku start buat hal dah huhu nak buat macam mana, layan je kerenah orang tua tu. Cuma kekadang seriau sikit dengan perangai dia. Anggap macam takde pape jer.

Hurm apa lagi? Entah. Nanti aku ingat aku update. Chow

0 KriTik:

ViSiT ViA Da LiNe