TenTanG Aku

My Photo
Lasykar Langit dan Bumi
I declare myself as an Observer; I love to watch the 'actor' in the real world... Their characters obviously different from one to another... Then I usually questioning myself, do I look like just like them? Maybe I just can't fit to voice what I feel inside, but this is the place where my fingers start to dance (variety dance styles), dance with the musics created by my mind... if I can't reach the stars above us, just let the stars shinning in my page... Here I am a 'lasykar', fight for myself...
View my complete profile

Wednesday, February 29, 2012

Melompat Lebih Tinggi

Apa cer pasal melompat ni? huhu baru terdaya nak update blog. Nanti2 aku update pasal piknik kat Bagan Lalang ye. Ari ni aku just nak update pasal lompat je.


Bukan pasal habit aku yang suka melompat kalo bergambar ye. Tapi story pasal tahun lompat. Apa yang menarik sangat tahun lompat ni??? Sangat menarik indeed.

Ari ni 29 haribulan which is 4 tahun sekali je berlaku ye. Macam mana kalo orang lahir pada hari ni? orang kawen hari ni? jarang bebeno dorang celebrate anniversary ye. Tapi ada je member aku yang lahir tarikh hari ni, tapi kalo tahun yang bukan ktahun lompat dia akan celebrate 28 hari bulan (aci tak??) hahaha

Pape pun tarikh ni memang sangat special untuk certain2 occasion or event. So,
Happy Leap Year!!!!

0 KriTik:

ViSiT ViA Da LiNe