TenTanG Aku

My Photo
Lasykar Langit dan Bumi
I declare myself as an Observer; I love to watch the 'actor' in the real world... Their characters obviously different from one to another... Then I usually questioning myself, do I look like just like them? Maybe I just can't fit to voice what I feel inside, but this is the place where my fingers start to dance (variety dance styles), dance with the musics created by my mind... if I can't reach the stars above us, just let the stars shinning in my page... Here I am a 'lasykar', fight for myself...
View my complete profile

Friday, January 6, 2012

Jawab Soalan Tag


Mende ni aku dapat dari blog Akma

10 Soalan Terbaekk ni..sangat lahh

1.Antara makan dengan tido,korang paling suka buat ape,sebab ape paling suka?
Jujur aku kata tido hahaha sebab xperlu pikir apa2, kalo makan banyak mende nak kena pikir.

2.Korang ade first sight love tak??Cinta pandang pertama..Kalau ade cite la skit..camna rasa mula2 terpandang..debor2 ke?hihi
Ada ker? Xpenah kot, tapi kalo org duk jatuh depan mata penah lah haha (eh silap, org jatuh cinta pandang pertama dengan aku pernah lah…. Chewah macam hot sgt je aku ni) tapi aku join berdebo2 jugak hahaha

3.Korang penah tak berangan-angan nak jadi glemer?sebab ape nak glemer tuu?
Mestilah pernah, tapi setakat berangan je lah, kalo reality xnaklah, xde privacy.

4.Sape idola korang?Knp?
Ntahlah, kalo dulu maybe aku cakap abg2 aku, sebab dorang pala otak simple punya… sekarang sapa2 je boleh jadi idola aku, lebih2 lagi yg boleh handle life macam mudah je huhu

5.Moto dan visi hidup korang ape??
Motto; ‘Never regret & have faith’. Vision; tang yg ni skema ckit la & standard ‘berjaya lam hidup’ hehe

6.Apa pendapat korang,kalau bakal anak korang jadi artis?
Huishhh jgn la wei, xpasal2 aku pun glemer kang hahaha

7.Apa perasaan korang,kalau Datuk Siti Nur Haliza ajak korang bergambar?? bukan korang ajak,dia yang ajak.ape perasaan?
Is it for REAL?? Korang gurau kannn haha ok jer, bukan selalu (pas tuh upload gbr kat fesbuk tayang ngn org lain… “korang ada????”

8.Apa cita-cita korang masa tadika?
Kalo xsilap nak jadi penyanyi hahahahaahahahaha

9.Kalau secret admirer bagi adiah kat korang?First thing yang korang pk ape ye?
Tu dia… bahagianya idup…. Haha for sure aku trcari2 sapa yg bagi…

10.Nak tanya ape ek, Korang rasa korang vouge x?Sebab rasa camtu?
MESTILAH!!!!  sambil tengok depan cermin dan tahan gelak

2 KriTik:

AkMa said...

suka ye jwb tag! hahaha :D

Lasykar Langit dan Bumi said...

bila jawab tag, feeling macam artis kena tnya ngn reporter plak... lalala

ViSiT ViA Da LiNe