TenTanG Aku

My Photo
Lasykar Langit dan Bumi
I declare myself as an Observer; I love to watch the 'actor' in the real world... Their characters obviously different from one to another... Then I usually questioning myself, do I look like just like them? Maybe I just can't fit to voice what I feel inside, but this is the place where my fingers start to dance (variety dance styles), dance with the musics created by my mind... if I can't reach the stars above us, just let the stars shinning in my page... Here I am a 'lasykar', fight for myself...
View my complete profile

Wednesday, March 16, 2011

Tolonglah


Dah lama tak menggarap... xde idea ataupun malas...
MALAS!!!

Xde benda yang best nak aku update, hanya benda2 yang merunsingkan fikiran jer melambak.
Sangat BANYAK!

Bila buka blog, aku tak fikir nak menaip kisah aku. AKu lebih gemar membuka 2 blog ini:
1. Blog sahabat aku, sebab aku mahu tahu update kisah hidupnya
2. Blog jenaka dia, sebab mampu beri aku ketenangan dengan simpul dan lenggok bahasanya yang sangat simple tapi cukup untuk aku menekup mulut supaya tidak tergelak kuat
Tolong JANGAN berhenti berblogging ye.

0 KriTik:

ViSiT ViA Da LiNe