TenTanG Aku

My Photo
Lasykar Langit dan Bumi
I declare myself as an Observer; I love to watch the 'actor' in the real world... Their characters obviously different from one to another... Then I usually questioning myself, do I look like just like them? Maybe I just can't fit to voice what I feel inside, but this is the place where my fingers start to dance (variety dance styles), dance with the musics created by my mind... if I can't reach the stars above us, just let the stars shinning in my page... Here I am a 'lasykar', fight for myself...
View my complete profile

Sunday, August 18, 2013

Its Been Awhile

Assalamualaikum....


Lama kan tak bersihkan sesawang ni. rindu pulak nak menjenguk. Busy satu hal, tak sempat nak menaip, padahal ada jer story. Banyak pulak tu. Nak tunggu aku rajin bila entah, terbengkalai tak sudah.

short story jer lah kot;, ada kerajinan terlampau aku update full story.

Aku dah start kerja kat tempat baru. Macam biasalah, dugaan tempat baru memang banyak. Aku seperti biasa observer, nak tengok perangai. Ada yang ok, dan pastinya ada yang menjengkelkan. So far, perjalanan kerja aku menyeronokan.

Tahun ni jugak merupakan tahun kedua aku berpuasa di kampung halaman, cuma tahun ni aku tak busy membuat juadah seperti tahun lepas. Busy dengan kerja, tak sempat nak tolong famili. Raya pulak aku takkde cuti. Sedih?? takdelah sangat sebab habis kerja still boleh beraya.

Bulan puasa tahun ni jugak aku sempat shopping raya dengan famili kat KL. pergi kejap jer pun. Banyak gak story best.

Hari jadi? macam malas nak cerita, sebab nobody really care I guess hurmm... Macam poyo jer kan hahaha

oklah mata ngantok. Nanti aku taip full detail k. Love ya

***gambar amik dari sini

0 KriTik:

ViSiT ViA Da LiNe