TenTanG Aku

My Photo
Lasykar Langit dan Bumi
I declare myself as an Observer; I love to watch the 'actor' in the real world... Their characters obviously different from one to another... Then I usually questioning myself, do I look like just like them? Maybe I just can't fit to voice what I feel inside, but this is the place where my fingers start to dance (variety dance styles), dance with the musics created by my mind... if I can't reach the stars above us, just let the stars shinning in my page... Here I am a 'lasykar', fight for myself...
View my complete profile

Monday, June 25, 2012

Internal League 2012 [Volleyball]

Assalamualaikum..........

Just nak buat short entry dan bergambar. Maklumlah lama tak update, xreti dah mengarang. Kali ni aku nak bercerita pasal tournament bola tampar yang aku sertai baru2 ni. Ini merupakan siri ketiga aku join dan kali ni bertempat di Klang.

Jam 5.30 pagi aku dah keluar dari rumah (bersama Man dan Syuk). Aku naik bas kira2 jam 6 pagi dan sampai stesen komuter Kepong Sentral jam 6.20 pagi.  Komuter bergerak jaam 6.37pagi (ye ye je 37 minit hahaha) dan sampai KL Sentral jam 7. 5 minit kemudian komuter menuju bandar diraja. Sampai Klang jam 8 pagi. Terus naik teksi ke Dewan MPK. Seterusnya gambar bercerita.

Divisyen 1

Johan - Team Lolita Lempicka

Naib Johan - Team Britney Spears

Ketiga - Team Paco Rabanne

Keempat - Team Kenzo

Divisyen 2

Johan - Team Bvlgari

Naib Johan - Team CK

Ketiga - Spike Club

Keempat - MMU Team

0 KriTik:

ViSiT ViA Da LiNe