TenTanG Aku

My Photo
Lasykar Langit dan Bumi
I declare myself as an Observer; I love to watch the 'actor' in the real world... Their characters obviously different from one to another... Then I usually questioning myself, do I look like just like them? Maybe I just can't fit to voice what I feel inside, but this is the place where my fingers start to dance (variety dance styles), dance with the musics created by my mind... if I can't reach the stars above us, just let the stars shinning in my page... Here I am a 'lasykar', fight for myself...
View my complete profile

Friday, August 20, 2010

Sesekali Ramadhan

Sesekali berbuka dengan hidangan meriah pun seronok jugak, bukan selalu....
Semalam aku berbuka degan sebiji Kurma & secawan air masak jer... Agak malas untuk makan huhu...

Ari ini balik kerja, aku direct pergi Bazaar Ramadhan depan rumah aku tuh... mula2 buat window shopping dulu, dah kenalpasti baru borong hahaha

ABC = RM2 sebungkus (3 gelas - lebih kurangla)

Kueh (Kaswi, Apam Pisang & Keria) = RM2.80

Laksa Penang = RM3

Buntut Ayam = Secucuk RM1 [xde gambar sebab aku dh makan hehehe]

Alhamdulillah........

3 KriTik:

flyz said...

sedaaaappppp!!!!

Afzainizam said...

.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•.
----==--Kami Mengucapkan---==----
Selamat Hari Kemerdekaan ke 53
'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•'
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com


Salam kunjungan salam ziarah….
Lama betul tak singgah sini..... maaf atas segalanya.... apapun kita tetap kawan sealam maya kan....

salam berbuka weeeehhhh meriah sungguh lahhhh time berbuka ni yeee

Lasykar Langit dan Bumi said...

Flyz: memang sedap pun...
Kueh mueh tu kira menu wajib hehehe

Afzai:
a'a fren owez...
mestilah nak kena meriah... walaupun bukan ari2 dpt berbuka camni

ViSiT ViA Da LiNe